Корпоративни финанси

Предлагаме консултации, свързани с капиталовата структура и стратегическото развитие на вашия бизнес, както и с възможностите за привличане на финансиране. Нашият богат опит в структурирането на емисии акции и облигации и в осъществяването на М&А сделки осигурява най-добрите резултати за клиентите ни.

Още

Доверително управление

В Sofia International Securities управляваме активите на всеки индивидуален клиент със същото внимание, което получават институционалните инвеститори. Предоставяме професионална грижа за вашите спестявания, която ви дава свободата да се фокусирате върху основните си бизнес и професионални цели.

Още

Брокерски услуги

Изберете надежден партньор, когато търгувате с финансови инструменти на Българската фондова борса и международните капиталови пазари. SIS предоставя качествени услуги и достъп до голямо разнообразие от продукти, за да се възползвате от всяка тенденция, за която смятате, че променя бъдещето.

Още

Финансови анализи

Задълбоченият анализ е в основата на добрите инвестиционни решения. За да следвате своите цели с увереността, че правите правилния избор, ние предлагаме актуална информация, обективни проучвания и независима гледна точка за тенденциите и събитията, които движат капиталовите пазари.

Още