Седмичен бюлетин за Българския капиталов пазар изготвен от София Интернешънъл Секюритиз АД

Уважаеми клиенти, екипът на София Интернешънъл Секюритиз АД Ви желае здрава, успешна и плодотворна 2021! Вярваме, че Новата година ще бъде по-добра за всички.

 

В тази секция ще намерите кратки обзори  за българския капиталов пазар през изминалата седмица.

2021г.

Седмичен бюлетин за 04 Януари-08 Януари 2021г.

2020 г. 

Седмичен бюлетин за 28Декември-1 Януари 2021г.

Седмичен бюлетин за 7 Декември-11 Декември 2020г. 

Седмичен бюлетин за 27 Ноември – 4 Декември 2020г. 

 

 

Предупреждения:
Този материал  е изготвен единствено с информационна цел и не трябва да бъде възприеман като препоръка или предложение за закупуване или продаване на каквито и да било ценни книжа.
Лицата, отговорни за приготвянето на този материал  удостоверяват, че не са получили и няма да получат възнаграждение въз основа на съдържанието на този бюлетин. София Интърнешънъл Секюритиз АД и лицата отговорни за този материал не носят каквато и да е отговорност за каквито и да било загуби, понесени чрез използването на информация или финансови данни, съдържани в този бюлетин. София Интърнешънъл Секюритиз АД е член на Българската Фондова Борса (БФБ) и на Българският Централен Депозитар (ЦД). Компанията предоставя брокерски услуги, услуги за инвестиционно банкиране, анализи на ценни книжа, управление на портфейли и други услуги. София Интърнешънъл Секюритиз АД се регулира от Комисията по Финансов Надзор (КФН).